Dr. Snel Succes Coaching

Telefoon     010 - 465 1702

 Home     Coaching     Training     Outplacement      Boekwinkel    Succesverhalen

 

Bedrijfsprofiel
Adviesbureau
Dr. Snel Succes Coaching
 

 

Foto Rudolf Snel

ruim 20 jaar ervaring

95 % succes ratio

Gratis kennismaken


Beschikbaar in heel Nederland met
Life-Coaching,
Loopbaan-Coaching,  Executive Coaching, Training, Workshops en Outplacement  voor meer succes in het realiseren van uw doelen.


Empowerment Building (bouwen aan succes en meer power) en Positieve Psychologie voor meer succes!
De andere benadering die wťrkt!

Authentiek werken en leven vanuit kracht leveren positieve energie en duurzame resultaten op. Lees verder >>

Onze klanten
Gratis Coaching
Gratis Sol. Boek
De Coach
Tell a Friend
Maak Favoriet
Links

Contact

Particulieren
Workshops

Organisaties

 


Ik ben de eigenaar van Adviesbureau Dr. Snel Succes Coaching, een adviesbureau dat is gebaseerd op universele waarden en principes. Het zet zich in voor meer vreugde, geluk en duurzaam succes in de wereld in het algemeen en bij haar cliŽnten in het bijzonder. Vanuit deze optiek worden onder meer organisaties zoals de stichting
Jales actief gesteund, waardoor kinderen in de armste gebieden van de wereld hun eigen kansen kunnen creŽren.

Het creŽren van eigen kansen is de kern van mijn filosofie, die ik heb uitgebouwd tot wat ik Empowerment Building noem. Het tegenovergestelde hiervan noem ik innerlijke sabotage, het halsstarrig volgen van beperkende - vaak emotionele - overtuigingen die juist de eigen kansen teniet doen. Dit zijn in feite innerlijke saboteurs, voornamelijk emotionele afhankelijkheden van allerlei aard. Zie mijn boeken voor meer informatie hierover.

In mijn coaching staat dan ook het opsporen en uitschakelen van deze innerlijke saboteurs voorop. Ik doe dit in vier disciplines die elkaar vaak overlappen, te weten: Life Coaching, Relatie Coaching, CarriŤre Management en Executive Coaching. Daarnaast bied ik vanuit dezelfde filosofie ook (organisatie)advies, training en outplacement aan.

Het doel bij deze activiteiten is om het vermogen van mens en organisatie optimaal tot ontplooiing te laten komen voor meer succes. Zie ook de bedrijfsmissie en -visie. Uiteraard staan de strategische doelstellingen van de opdrachtgever hierbij centraal.

Het bureau heb ik in 1990 opgericht.  Het is gevestigd in Rotterdam en landelijk werkzaam voor diverse bedrijven en organisaties in zowel de profit als non-profit sector.

Kenmerkend voor het bureau is de unieke benadering, waardoor cliënten zich snel op hun gemak voelen en veilig genoeg om open te kunnen praten over de gevoelige onderwerpen waarvoor zij coaching willen.  Daardoor kan snel worden doorgedrongen tot de kern, geen onnodig geneuzel dus. Dat is effectief en efficiënt, waardoor de coachingsdoelen snel en succesvol gerealiseerd kunnen worden. Vandaar de naam snelle succes coaching.

Kernwaarden voor het bureau zijn deskundigheid, resultaatgerichtheid, gedrevenheid, kwaliteit, integriteit en loyaliteit.

Het bureau legt de lat erg hoog t.a.v. kwaliteit en heeft daarom een eigen gedragscode, die uitstijgt boven de landelijke NOBCO code. Ook wordt er nazorg geleverd voor iedere opdracht.

Referenties zijn uiteraard beschikbaar, evenals de leveringsvoorwaarden.

Het adviesbureau beschikt over een kleine uitgeverij ter ondersteuning van de empowerment coaching, outplacement en trainingen.

Uitgeverij Snel, SnelConsult en SnelOutplacement zijn handelsnamen van het Adviesbureau Dr. Snel Succes Coaching.

Op verzoek ben ik beschikbaar als spreker en als dagvoorzitter voor congressen en seminars.

Heeft u een vraag hierover, bel mij dan op 010 - 465 1702 voor een afspraak, of gebruik het contactformulier hiervoor. Ik ontmoet u graag!

Met vriendelijke groet,

 Dr. Rudolf Snel


Indien u lid bent van www.linkedin.com kunt u mijn ervaringsprofiel  inzien, uiteraard nadat u mij aan uw netwerk hebt toegevoegd.

U kunt het bureau ook volgen op Twitter.

 

Sjofele man

Saboteurs  beperken uw Authenticiteit en daarmee uw Power !!!

Vraag om een Quick Scan


Juichende mensen

Wilt u met succes uw doelen realiseren?

 

 

LinkedIn

      

 

                      Terug naar boven