Dr. Snel Succes Coaching

Telefoon     010 - 465 1702

 Home     Coaching     Training     Outplacement      Boekwinkel    Succesverhalen

 

 

Mijn ervaring is een succesverhaal

 

Foto Rudolf Snel

ruim 20 jaar ervaring

95 % succes ratio

Eerste gesprek gratis


Gevestigd in Rotterdam en beschikbaar in heel Nederland met
Life-Coaching,
Loopbaan-Coaching,  Executive Coaching, Training, Workshops en Outplacement  voor meer succes in het realiseren van uw doelen.


Empowerment Building (bouwen aan succes en meer power) en Positieve Psychologie voor meer succes!
De andere benadering die wérkt!

Authentiek werken en leven vanuit kracht leveren positieve energie en duurzame resultaten op. Lees verder >>


One life, live it!
Eén leven, leef het!

Wilt u écht leven?
Of alleen maar óverleven?


 

> Onze klanten
>
Gratis Coaching
>
Gratis Sol. Boek
>
De Coach
Tell a Friend
>
Maak Favoriet
>
Links
>
Contact

> Particulieren
> Workshops

> Organisaties

 

"Rudolf, Ik vond je aanpak in de zin van praktisch en energiek, positief gericht en vanuit eigen kracht, heel prettig en nuttig. Ik had er direct na de eerste sessie wat aan. En nu ik het weer op eigen kracht moet doen, mis ik de oplading behoorlijk die een sessie me opleverde. Wat ik er vooral aan heb gehad is om de theorie van de dramadriehoek toe te passen op situaties waarin ik mezelf boos maak of zielig vind, en van daaruit verwijten maken naar een ander.

Ik kwam de eerste keer naar de coaching met een grote zwarte agressieve bal van binnen, erg opgefokt, kwaad en verdrietig. Dat doorbreken door meer inzicht en omzetten naar ruimte en positieve energie voelde ik al snel en was erg bevrijdend. Hoewel het steeds werken blijft.

Ik kan beter uit de situaties stappen in mijn relatie waarin ik een opmerking of actie heel persoonlijk maak of opvat. In plaats van me lamgeslagen te voelen en kwetsbaar, blijf ik meer bij mezelf, ik ben ok. Maar dit blijft een moeizaam proces. Vooral het 'hij is ok' moet ik meer vastpakken, het de ander ook gunnen waardoor de positiviteit terug komt stromen.

Waar ik verder ook heel veel aan heb, zijn de praktische zaken die ik heb leren zien: zorg goed voor mezelf in het plannen van de week, wat wil ík, wat wil ik echt, zonder rekening houden met de hele familie en halve wereld, daar echt tijd voor vrijmaken.

Verder de aandachtspunten voor een relatie waarbij het wederzijds respect hebben voor elkaars proces een eyeopener was, het blijft moeilijk om eerlijk en vanuit het hart te praten, maar ik weet nu dat ik daar naar onderweg ben, ik word liever voor mezelf en lief zijn voor de ander wordt dan echter, stabieler. Mijn man en ik zijn er nog niet, maar daarin spelen de gebroken nachten van onze jongste zoon ook een grote rol. Vermoeidheid maakt ons soms machteloos en niet scherp genoeg op het proces van samen leren. Met de tips uit de coaching komen we deze moeilijke tijd wel door en hebben we weer mooie genietmomenten tussendoor. Ik kan niet voor hem spreken, hij heeft zijn eigen proces, maar ik voel me weer meer op mijn voeten. Wat er ook gebeurt."

L. van der Put
locatiemanager van een welzijnsorganisatie
Rotterdam


 

Terug naar boven

 

 

Sjofele man
Saboteurs
beperken uw Authenticiteit en daarmee uw Power !!!

Vraag om een Quick Scan


juichende mensen

Wilt u met meer succes
uw doelen realiseren?

Kom dan eens vrijblijvend praten.