Dr. Snel Succes Coaching

Telefoon     010 - 465 1702

 Home     Coaching     Training     Outplacement      Boekwinkel    Succesverhalen

 

Recensies

 Handboek Emotionele Afhankelijkheid


Het ultieme boek over het loslaten van Emotionele Afhankelijkheid

Herken je ook die momenten dat je niet voldoende assertief was?
• of dat je jezelf voorbij loopt?
• of dat je jezelf teveel voor iemand wegcijfert?
• of dat je onduidelijk was in het aangeven van je grenzen?
• of je je niet meer vrij voelde in relatie tot iemand?

Heb je ook wel eens het gevoel dat iemand anders ervoor verantwoordelijk is dat je je zo ellendig voelt? Als je iemand anders toelaat om jouw gevoelens te bepalen, heb je jezelf emotioneel afhankelijk gemaakt van die persoon. Dan ben je niet meer vrij om gewoon jezelf te zijn en dat kan bijzonder pijnlijk worden.

Rudolf Snel beschrijft in dit boek wat de meesten van ons voelen, maar niet goed onder woorden kunnen brengen. In dit boeiende boek legt hij uit hoe dat komt, en vooral ook hoe je dit kunt voorkomen. Het boek neemt je mee op een avontuurlijke reis door jezelf. Het is een reis door de schimmige wereld van vreemde fantasieën, illusies, hersenschimmen en herinneringen die we allemaal tussen onze oren hebben. Op deze reis kom je veel te weten over jezelf en begin je beter te begrijpen waarom je je soms gedraagt op een manier waar je later spijt van hebt. Met dat begrip komt ook de kennis hoe je dit kunt veranderen en meer jezelf kunt worden.

Die reis is soms confronterend, maar geeft je steeds weer een warm gevoel van herkennen en begrijpen. De auteur geeft voldoende bagage en gereedschappen mee om de reis vol te kunnen houden en op het eindpunt met een dankbaar gevoel uit te kunnen stappen.

De reis begint met een beschrijving van de belangrijkste probleemgebieden, waarna er 6 grote loslaatexcursies volgen. Iedere excursie is gericht op een veelvoorkomende emotionele afhankelijkheid en je krijgt een concreet stappenplan aangeboden voor het loslaten daarvan. Per excursie heb je de mogelijkheid om overtollige en ongewenste bagage achter je te laten en met nieuw elan de wereld stralend tegemoet treden.
 

Preview

Bestel eBoek

eBoek, ISBN 978-90-79609-03-1, 421 pagina's, € 19,90

Dit eBoek heeft een erg lezervriendelijke presentatie,
waardoor het nog makkelijker leesbaar is dan een paperback.
U ontvangt het boek
per e-mail.