Dr. Snel Succes Coaching

Telefoon     010 - 465 1702

 Home     Coaching     Training     Outplacement      Boekwinkel    Succesverhalen

 

Recensies

Op weg door tao Aan de slag met het Universele Principe


Het Universele Principe kun je altijd en overal toepassen.  Als recept voor vergeving biedt het de sleutel tot geluk. In dit boek gaan we aan de slag met het Universele Principe in al die situaties die je in het dagelijkse leven kunt tegen komen.  

In dit boek ontdekken we ook een ander aspect van het leven, dat we pas kunnen zien wanneer waarnemen overgaat in gewaarzijn, dus wanneer vergeving een feit is. Dit aspect is al heel lang bekend bij veel mensen in veel culturen en gaat over een diepe verbondenheid tussen alle mensen die hen liefde doet ervaren.  Deze 'oergedachte' is ook een belangrijk thema in het Chinese wijsheidboek Tao Teh King. Omdat dit belangrijke oeraspect van het leven nauwelijks door de filters van onze waarneming kan komen, is er vaak letterlijk een wonder nodig om dit gewaar te kunnen zijn. Het is dan ook geen wonder dat dit oeraspect nauw verbonden is met het Universele Principe.

Een Cursus in wonderen geeft niet voor niet regelmatig aan dat vergeving de sleutel tot geluk is. Het Universele Principe reikt je deze sleutel aan wanneer je ermee aan de slag gaat.

"Menselijk en met liefde weet de auteur een en ander duidelijk te maken, waardoor dit boek een waardevolle gids is om beter met jezelf en het leven in harmonie te komen. Ook voor diegenen die niets van de 'Tao Teh King' afweten. Een fijn boek. "  Koörddanser, december 1994

Preview

Bestel boek

    Paperback, ISBN: 90-202-5598-3,  260 pagina's, 20,50 EUR