Dr. Snel Succes Coaching

Telefoon     010 - 465 1702

 Home     Coaching     Training     Outplacement      Boekwinkel    Succesverhalen

 

Recensies

De weg van tao - Een inleiding tot het Universele Principe


Dr. Rudolf Snel introduceert in dit boek het Universele Principe, dat kan worden gezien als een recept voor vergeving. In dit principe vinden we een praktische benadering van wat in Een Cursus in Wonderen een omslag in waarneming wordt genoemd. In dit boek wordt het tegenovergestelde van waarneming gewaarzijn genoemd.

In dit boek is op een praktische manier beschreven hoe je waarnemen kunt veranderen in gewaarzijn, waardoor wonderen beleefd kunnen worden. Het principe van vergeving wordt hier op een heldere wijze uitgelegd als een manier van leven, als een bepaalde houding, als een manier van kijken naar de wereld om je heen die als volstrekt logisch over komt. Het enige wonderlijke daarvan is dat we dit als regel niet blijken te doen.

De belangrijkste principes van Een Cursus in Wonderen hebben hier een setting gekregen binnen de taoïstische filosofie, omdat zij zoveel op elkaar lijken. De praktische uitwerking van de principes is gewoon gesitueerd in de Westerse samenleving.  

Dit boek is bedoeld als een handvat dat in alledaagse klare taal een baken kan zijn in onze confrontatie met het leven."

Preview

Bestel boek

Paperback, ISBN 90-202-8041-4,  190 pagina's,  15,75  EUR