Dr. Snel
                   1,2,3...  Succes Coaching

Telefoon     010 - 465 1702

 123...      1      2      3      4      5      6      7

 

De zeven basisregels
voor een gelukkig en succesvol leven

Foto Rudolf Snel

ruim 20 jaar ervaring

95 % succes ratio

Gratis kennismaken


Gevestigd in Rotterdam en beschikbaar in heel Nederland met coaching,  trainingen en outplacement.


One life, live it!
Eén leven, leef het!

Wilt u écht leven?
Of alleen maar óverleven?


   

De zeven basisregels voor een gelukkig en succesvol leven hangen nauw samen met de zeven belangrijkste psychologische basisbehoeften:

1. Zelfacceptatie

2. Zelfwaardering

3. Zelfexpressie

4. Zelfliefde

5. Zelfvertrouwen

6. Zelfbewustzijn

7. Zelfbestuur

Deze basisbehoeften leiden op een natuurlijke wijze tot een gezonde ontwikkeling van de persoonlijkheid en een gelukkig en succesvol leven. Dat wil zeggen, onder de meest ideale omstandigheden

Maar zulke omstandigheden komen maar zelden voor. Vaak komen sommige van deze basisbehoeften in de knel en ontstaan er overlevingsstrategieën en emotionele afhankelijkheden die een gelukkig en succesvol leven in de weg staan. Die basisbehoeften worden dan niet meer als haalbaar gezien en vervangen door surrogaatbehoeften die maar niet tot een permanente bevrediging ervan leiden.

Dat kunnen alleen de basisbehoeften, die helaas al lang als onhaalbaar zijn afgeschreven. En zo ontstaan er onbegrijpelijke toestanden in het leven van mensen; ze willen ervan af, maar weten niet hoe.

Daarom de zeven 1,2,3 regels om de aandacht weer terug te brengen naar de de zeven belangrijkste psychologische basisbehoeften. Meer hierover kunt u lezen in mijn boeken, en natuurlijk ook via de cijfers 1 t/m 7 in de navigatiebalk bovenaan.

            LinkedIn                 

Terug naar boven